Goed nieuws!

Eerder dan gedacht mogen we vanaf 5 juni weer vier personen thuis ontvangen. Ik ga beginnen met een cursus in een aangepaste vorm; 7 lessen landschap tot aan de zomervakantie en 7 lessen model en 1 excursie na de zomervakantie. Héél fijn om weer te kunnen starten!

Lente

Er lijken nu toch eindelijk versoepelingen van de Corona maatregelen aan te komen! Zodra we weer meer dan twee personen thuis mogen ontvangen kunnen de cursussen starten. Waarschijnlijk breekt dan de zomer al aan en daarmee ook de vakantieperiode. Als het zover is ga ik inventariseren wie al wel en … Lees meer

Inspirerende cursus!

‘Dit najaar volgde ik voor ‘t eerst van m’n leven een teken- en schildercursus. Behalve dat ik veel plezier beleefde aan de sessies bij Lieke, ontdekte ik vooral met “andere ogen” naar vormen, kleuren en m’n omgeving te kijken; heel inspirerend!’ – Theo.

Cursussen en Corona

We werken in een kleine groep (maximaal 5 personen) in een goed geventileerde ruimte waar we 1,5 afstand van elkaar kunnen houden. Als het weer het toelaat gaan we naar buiten…. de uiterwaard in of de dijk op!