Modellen tijd

De model cursussen zijn weer begonnen met op het programma ‘live model tekenen, korte standen’.┬á In 10 of 20 minuten proberen het wezen van de persoon op papier te krijgen. Goed kijken dus, geconcentreerd en rustig werken en tegelijk tempo maken. En de mooie modellen… die moeten hooghartig kijken, krijgslustig … Lees meer

Summertime…

De laatste les van de vrijdagochtend landschapscursus zit er aan te komen. En dan: ‘summertime, and the livin’ is easy…’. Fijne zomer allemaal, tot in september!

Te huur!

Wil je eens lekker groot kunnen werken, alleen of met een paar mensen of misschien zelf een cursus, workshop of bijeenkomst organiseren? Als ik geen cursussen geef -in de maanden augustus en januari- is mijn superfijne, mooie, grote atelier te huur! *er is heel veel mooi licht, *70 vierkante meter … Lees meer

Auto kunst

Je kunt er mee van A naar B rijden… maar deze auto is ook heel handig om inspirerende kunst op te presenteren voor een avondje buiten schilderen!

Samen kunst kijken

Op bezoek bij Museum More in Gorssel. Kunst kijken, uitgebreid bespreken hoe iets gemaakt is en waarom zus en niet zo, bezoekje aan de museum winkel en natuurlijk samen lunchen. Inspirerend, leuk en gezellig!

Naar buiten

In juni en juli zijn er weer landschapscursussen. Op dinsdagavond of vrijdagochtend buiten tekenen en schilderen in het rivierenlandschap, de kasteeltuin, het bos, enz. Heerlijk vooruitzicht…

Klaar?

Laatste toetsje… nee, toch nog een vlekje… Nu echt klaar! Denk ik. Stoppen blijft een dingetje ­čÖé De afgelopen weken heb ik zelf lekker veel kunnen tekenen aan m’n serie grote ‘portretten’. Ge├»nspireerd door model Julia met haar mooie krullen.

In februari starten de nieuwe cursussen weer

Wekelijks bezig zijn met tekenen en schilderen in een fijne groep, samen kijken naar inspirerende kunst, je vaardigheden verder ontwikkelen en nieuwe materialen en technieken ontdekken… er zijn nog een paar plekjes vrij!

Op locatie

Tekenen op locatie in museum De Bouwloods. Midden in Den Bosch, naast de prachtige St. Janskathedraal. Wat een inspirerende plek!