Cursussen in het Stroomhuis!

Vanaf februari ga ik de dinsdag- en vrijdagochtend cursussen geven in het Stroomhuis in Neerijnen. Een superleuk industrieel gebouw op een inspirerende plek. Daar is wat meer ruimte voor grotere groepjes. Nog steeds klein hoor, max 8 cursisten. Ik heb er heeeel veel zin in!

Goed nieuws!

Eerder dan gedacht mogen we vanaf 5 juni weer vier personen thuis ontvangen. Ik ga beginnen met een cursus in een aangepaste vorm; 7 lessen landschap tot aan de zomervakantie en 7 lessen model en 1 excursie na de zomervakantie. Héél fijn om weer te kunnen starten!

Lente

Er lijken nu toch eindelijk versoepelingen van de Corona maatregelen aan te komen! Zodra we weer meer dan twee personen thuis mogen ontvangen kunnen de cursussen starten. Waarschijnlijk breekt dan de zomer al aan en daarmee ook de vakantieperiode. Als het zover is ga ik inventariseren wie al wel en … Lees meer

Cursussen en Corona

We werken in een kleine groep (maximaal 5 personen) in een goed geventileerde ruimte waar we 1,5 afstand van elkaar kunnen houden. Als het weer het toelaat gaan we naar buiten…. de uiterwaard in of de dijk op!