Fijn, fijner, fijnst!

Wat is er fijner dan tekenen en schilderen in een atelier? Juist, buiten tekenen en schilderen! Op een mooie zomer avond of een zonnige lente ochtend. Er zijn nog een paar plekken vrij dus geef je snel op.

Showtime!

2 Juni van 16.00 tot 18.00 uur in het cursus atelier; expo van de mooiste werken van mijn cursisten. Mét drankjes en hapjes. Komt dat zien!

Zin in buiten?

In mei starten de buiten cursussen weer! Geef je nu op als je mee wil doen.

Zoek de verschillen…

Dit is het resultaat als twee cursisten naar dezelfde foto kijken -van Anne Hathaway- en allebei heel mooi kunnen schilderen!

Nieuw jaar, nieuwe kansen

De cursussen model -en af en toe portret- starten eind januari weer! Geef je snel op als je zeker wil zijn van een plekje.

Op bezoek

bij het Kunstmuseum in Den Haag. Files getrotseerd, inspiratie opgedaan en lekker samen naar kunst gekeken!

KIJK!

Op zoek naar een mooie uitsnede tijdens de model les. Want tekenen is kijken…

Modellen tijd

De model cursussen zijn weer begonnen met op het programma ‘live model tekenen, korte standen’.  In 10 of 20 minuten proberen het wezen van de persoon op papier te krijgen. Goed kijken dus, geconcentreerd en rustig werken en tegelijk tempo maken. En de mooie modellen… die moeten hooghartig kijken, krijgslustig … Lees meer

Summertime…

De laatste les van de vrijdagochtend landschapscursus zit er aan te komen. En dan: ‘summertime, and the livin’ is easy…’. Fijne zomer allemaal, tot in september!